Find Here | Servers Metin2 | And Other Tutorials
Bun venit pe SkyMedia.forumz.ro.

1:Evita dublupost intr-un intervat mai mic de 24 de ore !

2:Nu jigni utilizatorii si nu incerca sa faci spam sau sa postezi mesaje jignitoare !

3:Cind deschizi un subiect, pune-i un titlu cit mai explicit !

4:Nu jolosi un limbaj neadecvat si nu fa exces la smiles-uri !

:5Respectati regulamentu de postare in sectiuni

Regulament Forum

In jos

Anunt Regulament Forum

Mesaj Scris de yonr1 la data de Dum Oct 16, 2011 2:16 pm

REGULAMENTUL FORUMULUI

Toti userii acceptă odată cu înregistrarea pe acest forum următorul set de reguli. Echipa forumului îsi rezervă dreptul de a atentiona, cenzura si bana userii care vor încalcă urmatoarele reguli.
Este permis să-ţi înregistrezi şi să foloseşti doar un cont pe forum. Înregistrarea şi/sau folosirea mai multor conturi pe forum duce la un ban permanent al acestora. Echipa forumului trebuie să fie informată, fară excepţii, dacă doua sau mai multe conturi folosesc regulat, ocazional sau permanent acelaşi IP. Nefăcând acest lucru duce la un ban permanent al ambelor conturi.

După primirea celui de-al 3-lea avertisment, un cont poate fi banat cel puţin 7 zile. În cazuri extreme, chiar mai mult. În cazul unui ban, nu se admite ca userul cu pricina să se înregistreze cu un al doilea cont. Un cont riscă sa fie banat permanent dacă userul primeşte din nou avertismente după ce acesta a fost deblocat.

În cazuri extreme, ce vor fi atent studiate, membri pot lua de asemenea ban atât în joc cât şi pe forum. Acelaşi lucru se va aplica si viceversa.
Regulile se aplică pentru mesajele de pe forum si mesajele private (PMs).

Nu este permisă comercializarea contului sau a itemelor (arme, Yang, armuri). Făcând astfel, sau doar încercând să faci acest lucru poţi fi sancţionat atât în joc, cât şi pe forum cu ban permanent.


Atitudinea pe forum

Pentru a garanta o atmosferă relaxantă între toţi participanţii forumului sunt necesare cerinţe minime de conduită.

Sunt interzise posturile cu conţinut sau linkuri de tip pornographic,material imoral şi ofensiv. De asemenea sunt interzise posturile care conţin coduri de activare, crack-uri, hacks sau orice altceva de natură ilegală, incluzând pagini de download ilegal si warez
Nu este permisă postarea de orice fel de discuţie personală si privată, fară consimţământul tuturor parţilor implicate.


Nu este permisă postarea de conţinuturi care nu corespund cu tema topicului/secţiunii şi nerespectarea acestei reguli duce la un avertisment


Spamul cu emoticons sau imagini nu este permisă deoarece acestea pot îngreuna încarcarea calculatorului persoanelor. Imaginile sau postările care depăşesc limitele regulamentare (exemplu : un membru trebuie să se deplaseze vertical şi/sau orizontal pentru a putea citi tot acel post) nu sunt permise. Se admit un număr maxim de 6 emoticoane/post.
Conţinuturile, linkurile, nume de membrii etc. cu unicul obiectiv de a deranja sau insulta alţi membrii ai forumului sunt interzise in această comunitate. Acelaşi lucru se aplică şi în postările/mesajele care au ca obiectiv să aprindă ceilalţi membrii pentru a deranja şi/sau insulta.

Nu este permis să foloseşti un limbaj neadecvat şi/sau insulte.

Nu este permisă postarea în numele unuia dintre membrii care au fost banaţi. Încălcarea acestei reguli va fi sancţionată cu o avertizare. Împarţirea contului cu un membru banat duce la un ban permanent pe ambele conturi.

Este interzisă impersonarea unui membru din echipă. Aceasta include nume, avatar, semnatură, etc. Acest lucru duce la o avertizare, iar în cazuri extreme poate duce la un ban pe forum , joc.

Nu este permisă discutarea unui ban (forum, joc) pe forum. Pentru asta trebuie sa intri în contact, utilizând E-Mailul sau Mesajele Private(PM), cu Game Masterul sau Moderatorul implicat sau cu un superior de-al lui.

Echipa forumului si Responsabilităţile membrilor:

Fiecare participant al forumului are datoria de a respecta Regulamentul acestuia. Dacă te simţi avertizat pe nedrept, prima dată contactează Moderatorul care ţi-a dat avertismentul. În cazuri extreme ai dreptul de a vorbi cu Administratorul. Ultimul cuvant îl au Administratorii.

Urmează aceeaşi procedură şi dacă un topic de-al tău este închis. Va rugăm sa nu deschideţi mai multe topic-uri cu aceeaşi temă si încercaţi să folosiţi butonul search.

Acumularea de avertismente duce la un ban temporar pe forum. Fiecare caz va fi analizat individual. Înregistrarea unui alt cont în timpul suspendării va fi sancţionată cu un ban permanent. În cazuri extreme un membru poate fi sancţionat cu un ban fară să mai primească avertismente.
avatar
yonr1
Admin
Admin

Respectarea regulilor :
Mesaje : 145
Puncte : 312
Localizare : SkyMedia.forumz.ro
Joburi/Distractii : Metin2
Stare de spirit : Buna

http://skymedia.forumz.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum